Feeds:
Comments

Archive for July, 2015

worthless_may01_500

worthit_createspace_jpg

Title: Worth It (Forbidden Men, #6)
Author: Linda Kage
Genre: New Adult Contemporary Romance
Publication Date: August 25, 2015

I’m super excited, thrilled, flabbergasted (in a good way of course) and ridiculously honored, to be chosen to bring you guys the cover of WORTH IT by Linda Kage! As you guys know, this is the sixth book of Forbidden Men series, which is one of my favorite series, and it will be released on August 25th! Oh and guess what? The pre-order links are also available! I’ve read all the previous books and let me tell you, they’re all amazingly beautiful. I cried so many times, but I also giggled a lot like a giddy schoolgirl! If you’re new to this series, don’t worry, I really think you can actually read WORTH IT as a standalone, but personally in my opinion, reading the previous books before you read this one would be even better because, trust me, you’d kill for these wonderful men. I know I shouldn’t pick favorite but.. Gah! My favorite is Ten! Can’t wait to meet Knox and see what he’s like! *wink*  (more…)

Read Full Post »

Picture1banner Waktunya untuk update RC lagi, nih! Sayangnya, bulan Mei sama Juni kemarin aku nggak banyak baca buku dari penulis baru. Lebih karena banyak penulis-penulis favorit yang bukunya pada rilis tengah tahun, sih. Muehehe. Tapi so far, lumayanlah.

Sebenarnya banyak ARC yang harus dibaca, tapi ya gitu itu, kadang males banget nyalain Kindle karena personally aku lebih suka baca di tablet lamaku, tablet busuk yang udah menemani hampir dua tahun. Tablet yang isinya pure ebook doang. Deuh, padalan ARC udah numpuk dan ber-deadline pula. Grrr.

Juga jangan lupa, walaupun ini udah tengah tahun, kalau ada yang pengin daftar ikutan New Authors Reading Challenge-nya Kak Ren, bisa baca syarat dan ketentuannya sekaligus daftar di sini. Belum telat, kok! Yuk?

(more…)

Read Full Post »