Feeds:
Comments

Archive for September, 2015

Picture1bannerHelewwww.

Bulan Juli ke Agustus ini bisa dibilang aku jarang banget baca buku dari penulis baru alias penulis yang belum pernah aku baca sebelumnya. Abis mau begimana lagi? Banyak penulis favorit yang keluarin buku-buku baru yang WAJIB dibaca. Jadi maaf ya wahai penulis baru, buku-buku kalian harus digeser terlebih dahulu.

Buat kamu yang belum tahu, tahun 2015 ini aku ikutan Reading Challenge, yang diselenggarakan oleh Ren dari Ren’s Little Corner, yang diberi nama New Authors Reading Challenge, di mana buku-buku yang harus kita baca adalah buku-buku dari penulis yang belum pernah dibaca sebelumnya. Ada beberapa level yang ditentukan oleh Kak Ren (untuk lebih lengkapnya, klik aja banner NARC yang ada di samping kanan blog ini), dan aku ambil level “hard”. Sebenarnya aku sudah melampaui level “hard” ini, tapi mau update level kok rasanya males, ya? Nggak apalah, biarin aku nggak update level. Masih newbie ini. Nanti Insha Allah tahun depan, aku bisa lebih maksimal lagi.  (more…)

Advertisements

Read Full Post »

It’s easy to take things for granted. And we won’t even realize it until it’s too late.

In my case, I feel like I’m the one whose been taken for granted. I don’t mind really, but when reality kicks me hard in the shin, that’s when I crumpled like craft paper and experience the feeling you call: sad. But the thing is, my sad and your sad is a wee bit different. When I got emotional (specifically when I’m super sad or extremely angry), I’ll cry. It’s one of my bad habit. But I don’t cry in public, me I’ll cry like, hours later after putting up a great mask of “I’m okay”. I’ll cry in my bathroom, blasting the faucet so people won’t hear. The most painful cry I’ve ever feel is when I have to cry without uttering a single sound because there’s no faucet and I couldn’t keep flushing the toilet. And my friend, it hurts really bad.  (more…)

Read Full Post »

15745753

download

4 stars out of 5

Actually, I’ve read this book back in 2014, but I’m thinking about sharing my review here on my blog so, yeah. Here you go!  (more…)

Read Full Post »