Feeds:
Comments

Archive for the ‘*smirks*’ Category

I’ve never been happier and content. Maybe sometimes I forget that but when I’m sitting alone in my little cubicle in the office, my mind can’t help but wander back to last year. Last year was tough. Even the year before. Things were good but also bad at the same time. I don’t think I’m a different person, but maybe I am. Who knows. Maybe you know it. I feel that I matured a bit and I feel that even though I still feel helpless at certain things, I’m able to get a handle of myself and stand still; it’s something that I couldn’t do back then.  (more…)

Advertisements

Read Full Post »

We’re back. Dan seperti yang sudah aku ceritakan sebelumnya, tahun ini aku bookslump-nya gila-gilaan. 2016 tinggal kurang lebih 2 bulan lagi dan Goodreads RC-ku blas belom selesai. Nyentuh angka 200 aja nggak (re: targetnya 333 buku). *sigh*
Tapi nggak apa lah, toh yang bikin aku kalah juga diriku sendiri. Muehehe. At least I’m still reading; just not neatly reviewing them like I used to. >< (more…)

Read Full Post »

It’s a wrap! 

y6uh30M

Baru pertama kali ikutan reading challenge, jadi otomatis ini wrap up post pertama aku. Asli, daku masih sedikit bingung sama sistem reading challenge ini. Bukan, bukan perkara bacanya, kalo baca mah langsung aja coblos. Yang masih bikin aku sedikit bingung itu sistem update progress, master post dan wrap up post ini. Walaupun contohnya udah banyak, teteup aja aku malu buat bikin post ini itu. Takut salah terus nanti diketawain deh sama blogger yang udah pro. Muehehe. *tergeletak* (more…)

Read Full Post »

Older Posts »