Feeds:
Comments

Posts Tagged ‘bookworms’

We’re back. Dan seperti yang sudah aku ceritakan sebelumnya, tahun ini aku bookslump-nya gila-gilaan. 2016 tinggal kurang lebih 2 bulan lagi dan Goodreads RC-ku blas belom selesai. Nyentuh angka 200 aja nggak (re: targetnya 333 buku). *sigh*
Tapi nggak apa lah, toh yang bikin aku kalah juga diriku sendiri. Muehehe. At least I’m still reading; just not neatly reviewing them like I used to. >< (more…)

Advertisements

Read Full Post »

..In this case my passion for reading. I don’t know if you’ve ever met me in person but, from the outside, I guarantee you that I don’t look like someone who have this, burning passion for books. I look normal, like your usual Indonesian girl who don’t dress to impress; simple but (at least I try to be) cute. I certainly don’t go out with my bookworm attires like, I don’t know, custom white shirt with “I like Big Books and I Can Not Lie” written across the chest, accompanied with too-big soft sweater like you’re ready to be snuggled with while reading, or canvas tote bag with cool quote in it, or fangirl necklaces, even though I do have some. Basically I look plain. But that doesn’t mean I don’t get all freaky when I saw piles of used books on sale.  (more…)

Read Full Post »

I read a lot. Like, everyday. At least a book a day.

Sampai pernah si ibu gindut marah-marah soalnya aku enggak berhenti baca padalan sudah lewat tengah malam. But I’ve never regret a single day of dizziness and lack of sleep because I love it too much to stop. Aku nggak bisa berhenti, apalagi kalau sudah baca romance. Dari Young Adults sampai Eroticas, semua aku libas habis. Main-main ke Goodreads-ku deh kalau mau minta copy-nya, nanti tinggal email aku aja. Muihihi.

(more…)

Read Full Post »